Μαρία Μενούνος Το δημοτικό τραγούδι της Καλομοίρας & ο χορός της Χρουσαλά στη βάφτιση της κόρης της
Showbiz

Μαρία Μενούνος Το δημοτικό τραγούδι της Καλομοίρας & ο χορός της Χρουσαλά στη βάφτιση της κόρης της

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο βάφτισαν χθες, 28 Απριλίου την κόρη τους και στο μυστήριο αλλά και στο γλέντι παρευρέθησαν η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα συνοδευόμενες από τους συζύγους τους. 

Από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλές της φίλες, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας, αλλά και η Καλομοίρα με τον Γιώργο Μπούσαλη.

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της - Το όνομα της μικρής, το πάρτι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της

Το όνομα που πήρε η μικρή ήταν Αθηνά Αλεξάνδρα.

mariamenounos-1-1.jpg

Στο γλέντι που ακολούθησε ο πατέρας της Μαρίας, ο Κώστας χόρεψε την επιτυχία του Πασχάλη Τερζή και της Νατάσας Θεοδωρίδου «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

Ενώ σε άλλο στιγμιότυπο είδαμε την Καλομοίρα να τραγουδά ένα δημοτικό τραγούδι και... η Μαριέττα Χρουσαλά έβγαλε τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, έβαλε τα αθλητικά και έσυρε το χορό.

Η Αθηνά ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και όπως είχε παραδεχτεί η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια στο US Weekly: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου... Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας “Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά...».

Διαβάστε επίσης:


«Σε αγαπάμε παππού» - Η ανάρτηση της Μενούνος για τα πρώτα γενέθλια του πατέρα της με την εγγονή του

Μαρία Μενούνος: Η φωτό με τον γιατρό της και τα νεότερα για την υγεία της–«Μου έσωσε τη ζωή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved