Λιάγκας για Καινούργιου - Μικρούτσικο: Κάποιοι τη γλείφατε & τώρα την βρίζετε, είναι δικό σας θέμα!
Media

Λιάγκας για Καινούργιου - Μικρούτσικο: Κάποιοι τη γλείφατε & τώρα την βρίζετε, είναι δικό σας θέμα!

Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τα όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, Super Κατερίνα με την οποία συνεργάζονταν.

Ο Γιώργος είπε στον αέρα του πρωινού:«Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί;

Τέλος ο Μικρούτσικος από την Καινούργιου - Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Λιάγκα & η ανακοίνωση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας.»!

LIAGKAS.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου».

Καινούργιου για Μικρούτσικο: Είμαι σε σοκ, έκλαιγα! Επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην είναι εδώ...

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-25-2024-tagging-@zini_sa_official.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-slip-chemise-and-dress..jpg

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved