Μίντλετον – Γουίλιαμ: 13 χρόνια έγγαμου βίου -  Η διαφορετική επέτειος!
Lifestyle

Μίντλετον – Γουίλιαμ: 13 χρόνια έγγαμου βίου - Η διαφορετική επέτειος!

Δεκατρία χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!

Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν τελέστηκε στο Λονδίνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα, ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, πρωτότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και επίδοξου διάδοχου του αγγλικού θρόνου, με την Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της και το μήνυμα για την επιστροφή στην κανονικότητα

kate-william-gamos-(4).jpg

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε την Κάθριν Μίντλτον το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Ο αρραβώνας τους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ανακοινώθηκε στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2010. Τόσο η σχέση τους όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των μέσων, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ο γάμος τους συγκρίθηκε με αυτόν των γονιών του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, που έλαβε χώρα το 1981. Επίσης πολύ προσοχή δόθηκε στο ότι, παρά το γεγονός ότι η Κάθριν ήταν κοινή θνητή (η οικογένειά της δεν είναι ούτε βασιλικής ούτε αριστοκρατικής καταγωγής), παντρεύτηκε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, και συγκεκριμένα τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας.

kate-william-gamos-(5).jpg

Ο γάμος τελέστηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας. Αφού ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι πρώτος στη σειρά της διαδοχής του θρόνου, το ζευγάρι είχε την ελευθερία να επιμεληθεί προσωπικά πολλές λεπτομέρειες του γάμου του, όπως για παράδειγμα τους περισσότερους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν περίπου 1900. Μερικές ώρες πριν τον γάμο τους η βασίλισσα της Αγγλίας έδωσε στον Ουίλιαμ ως δώρο για το γάμο του τους τίτλους του Δούκα του Κέμπριτζ, του κόμη του Strathearn και του βαρόνου του Carrickfergus. Μετά τον γάμο της η Κάθριν πήρε τον τίτλο της Βασιλικής Υψηλότητάς Της, Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κόμισσα του Strathearn και Βαρόνη του Carrickfergus. Στον γάμο παρευρέθηκαν τα περισσότερα μέλη της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών, πολιτικοί και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.

kate-william-gamos-(6).jpg

Η Κέιτ Μίντλτον φόρεσε νυφικό σχεδιασμένο από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Σάρα Μπάρτον, από τον Οίκο Μόδας Αλεξάντερ Μακουίν, καθώς και μια τιάρα την οποία της δάνεισε η βασίλισσα. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε την κόκκινη στολή της Ιρλανδικής Φρουράς, της οποίας φέρει τον τιμητικό βαθμό του συνταγματάρχη. Ο κουμπάρος που επέλεξε ο Ουίλιαμ ήταν ο αδελφός του, Πρίγκιπας Χάρι, ενώ και η αδελφή της νύφης, Φιλίππα (Πέπα) Μίντλτον ήταν παράνυφη της Κάθριν, την οποία η ίδια επέλεξε. Μετά τον γάμο το ζευγάρι μεταφέρθηκε από το Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, για την καθιερωμένη εμφάνισή τους στο μπαλκόνι, όπου αντάλλαξαν όχι ένα, αλλά δύο φιλία, «σπάζοντας» το πρωτόκολλο.

kate-william-gamos-(1).jpg

Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι και ο επίσκοπος του Λονδίνου κήρυξαν τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλτον συζύγους. Μετά ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλτον έφυγαν από την εκκλησία σε ανοικτή άμαξα του 1902, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, και έφθασαν στο Μπάκιγχαμ, όπου εμφανίστηκαν δημόσια. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φίλησε δημοσίως τη σύζυγό του δύο φορές, παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο. Το γεγονός αυτό έγινε αντικείμενο σχολιασμού από το σύνολο σχεδόν των MME.

Η φετινή επέτειος μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο σίγουρα θα είναι διαφορετική ωστόσο με ζέση και όμορφες στιγμές θα περάσουν την ημέρα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η υπόσχεση για την Κέιτ και το άγχος για τα νέα καθήκοντα!

H αποκάλυψη έγινε! Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Μέγκαν ζηλεύει την Κέιτ – Πώς εμπλέκεται ο Χάρι;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ–Κέιτ: Έφτασε η ώρα για την πρώτη δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση με καρκίνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved