Syoss x Düsseldorf: 24 ώρες γεμάτες έμπνευση και λάμψη
Inside Stories

Syoss x Düsseldorf: 24 ώρες γεμάτες έμπνευση και λάμψη

Η Beauty Editor, Ευαγγελία Αλπίδου, ταξίδεψε με το αγαπημένο hair brand Syoss, στο Düsseldorf για να μάθει τα πάντα για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Intense Plex.

Τα προϊόντα του Syoss έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μία σταθερή θέση στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας. Μπορούμε να πούμε ότι είναι συνώνυμο της περιποίησης, του styling και της βαφής. Προσωπικά (εδώ Ευαγγελία) έχω εμμονή με το συγκεκριμένο brand και όταν έμαθα ότι θα κάνω επαγγελματικό ταξίδι με το team του Syoss, δεν σου κρύβω, ότι ξετρελάθηκα!

Η αλήθεια είναι ότι, έχω βρει την σειρά Syoss που ταιριάζει σε εμένα, αλλά περίμενα με ανυπομονησία να μάθω για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του Brand που τόσο αγαπώ. Από την άλλη, τα προϊόντα του Syoss styling με βοηθούν να έχω διαρκώς τέλεια μαλλιά, που μοιάζουν λες και βγήκα μόλις από το κομμωτήριο και αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη δουλειά μου. Όταν έλαβα, λοιπόν, την πρόσκληση για το ταξίδι στο Düsseldorf, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς Syoss Intense Plex Hair Care, ήταν η ευκαιρία να μάθω -μέσα σε 24 ώρες- τα πάντα για το αγαπημένο μου brand και -επιτέλους- ήρθε η ώρα, να τα μοιραστώ μαζί σου…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved