Η αντεπίθεση του Σοϊλέδη μετά τις δηλώσεις της Ασημίνας: «Aπορώ πού βρίσκεις το θράσος, ντροπή σου»
NDP photo agency
Showbiz

Η αντεπίθεση του Σοϊλέδη μετά τις δηλώσεις της Ασημίνας: «Aπορώ πού βρίσκεις το θράσος, ντροπή σου»

Φανερά εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία αποχώρησε από το Survivor μόλις πριν από λίγες ημέρες. 

Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, σήμερα, στην εκπομπή Fays' Time είπε μεταξύ άλλων για τον πρώην συμπαίκτη της (το 2022): «Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού».

«Δεν περίμενα ποτέ ο Άρης Σοϊλέδης να φερθεί έτσι στη Μαρία Αντωνά! Τον έκανα unfollow»

SOILEDIS-ANTONA1.jpg

Η Ασημίνα επίσης σχολίασε και τον πρόσφατο χωρισμό του ποδοσφαιριστή με την μέχρι πρότινος σύντροφό του Μαρία Αντωνά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει».

Οι παραπάνω δηλώσεις φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος με ανάρτησή του πέρασε στην... αντεπίθεση γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει κάποιος και να μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο δημόσια τη δική μου ζωή με ανακρίβειες και να αφήνει αιχμές για την προσωπικότητά μου, δίχως να γνωρίζει… Πραγματικά απορώ που βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου. Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να ρωτήσουμε για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Ρε είστε καθόλου καλά;»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved