Βέφα Αλεξιάδου: «Bγαίνω στη βεράντα και λέω… Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε»
Showbiz

Βέφα Αλεξιάδου: «Bγαίνω στη βεράντα και λέω… Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε»

Σε μια συνέντευξη από καρδιάς, η Βέφα Αλεξιάδου, μιλάει για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, πώς κατάφερε να σταθεί στα πόδια της μετά τον θάνατο του συζύγου της Κωνσταντίνου και των δύο της παιδιών, Αντζυς και Αλεξίας.

Τα όσα λέει στην Espresso πραγματικά συγκινούν.

  • Εκτός από θετικές στιγμές στην καριέρα σας, έχουν υπάρξει πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει;

Οταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν «γιατί μάλωσες με την Ελένη;». Δεν έχω μαλώσει μαζί της, δεν έχω μαλώσει με κανέναν στη ζωή μου. Ηρθε η ώρα και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, δεν έχουμε σήμερα επικοινωνία μαζί, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με πίκρανε, βέβαια, το γεγονός ότι όταν έκανε την τελευταία της εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε. Δεν πειράζει όμως, η αγάπη είναι μεγάλη.

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

vefa-aleksiadou.webp
  • Πώς σχολιάζετε την απόφασή της να σταματήσει τηλεοπτικά;

Εγώ θα προτιμούσα η Ελένη, όταν σταμάτησε την πρώτη φορά, να μην επέστρεφε ξανά. Θεωρώ, όταν είσαι μεγάλος και τρανός σε αυτό που κάνεις, είναι καλό να αποχωρείς όταν είσαι ψηλά και να μην αφήσεις το πρεστίζ σου να πέσει. Ενας μεγάλος, φτασμένος, πρέπει να φεύγει την κατάλληλη στιγμή, προτού αρχίσει να πέφτει. Συνολικά έχω κάνει 17 χρόνια τηλεόραση, αλλά τα σπουδαιότερα πράγματα τα έκανα όταν τελείωσα την τηλεόραση με τη συγγραφή των βιβλίων μου.

  • Θα ήθελα να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στην απώλεια του συζύγου σας και των παιδιών σας. Πώς βρήκατε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας;

Στον Θεό. Από μικρή, παιδάκι, πάω στην εκκλησία, πιστεύω στον Θεό τόσο πολύ, που τους πόνους αυτούς τους ξεπερνώ, γιατί ο Θεός μού κρατάει το χέρι. Κάθε μέρα που κάνω την προσευχή μου βγαίνω έξω στη βεράντα εδώ όπου μένω, στη Χαλκιδική, και ζω μόνη μου και λέω «Θέε μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε», κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξιάδου σε Μαμαλάκη για ηλικία: «Ένας άνθρωπος που έχει τα μυαλά 400 δεν γερνάει»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Βέφα Αλεξιάδου έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;»

Βέφα Αλεξιάδου: «Οι σεφ αναγνωρίζουν ότι με αγαπάει ο κόσμος. Δεν βγήκα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved