Μπάγια Αντωνοπούλου για την βόμβα που κατέστρεψε το γραφείο της: «Κατέρρευσα…»
Media

Μπάγια Αντωνοπούλου για την βόμβα που κατέστρεψε το γραφείο της: «Κατέρρευσα…»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το γραφείο της μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες στον Πειραιά και περιέγραψε όσα βίωσε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε: «Ακούσαμε το μπαμ στην Καλλιθέα όπου μένουμε με τον σύντροφό μου και η έκρηξη έγινε στον Πειραιά. Δεν μάθαμε ποιος έριξε τη βόμβα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, δεν δόθηκε αποζημίωση γιατί δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης και έπρεπε να φτιάξουμε το μαγαζί από την αρχή.»

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ο σύντροφός μου έχει παράπονο που δεν μαγειρεύω, είμαστε σαν φοιτητοκατάσταση»

bagia2.jpg

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν 16 χρονών έπαθε καρκίνο ο πατέρας μου που ήταν υπέροχος άνθρωπος και είχαμε φοβερό δεσμό και στα 18 μου έφυγε από τη ζωή, δεν το αντιμετώπισα και έκανα σαν να μην υπάρχει. Πάθαινα διάφορα ψυχοσωματικά μπαίνοντας στη δουλειά και φοβόμουν να πάω σε ψυχολόγο. Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και 6 χρόνια.

Το 2023 έγινε ένα μπαμ που με ώθησε να αποφασίσω να μην συμβιβάζομαι και να παραιτηθώ από το Mega που μου έδωσε ψωμί και να μην κυνηγήσω το κομμάτι της βαριάς ενημέρωσης γιατί δεν αντέχω να παλεύω σε κύματα που δεν μπορώ να κολυμπήσω. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, χρειάζονται και άλλα πράγματα για να επιβιώσεις που εγώ έχω επιλέξει συνειδητά να μην κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η μετακόμιση με τον σύντροφό της, η αποχώρηση από το Mega και ο Παπαδάκης

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η επιστροφή στην tv, η καταστροφή του γραφείου της και ο… Παπαδάκης

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σοκάρουν οι εικόνες από το γραφείο της μετά την ισχυρή έκρηξη βόμβας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved