Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: O τοκετός, οι νονοί & η λαμπερή βάφτιση
Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: O τοκετός, οι νονοί & η λαμπερή βάφτιση

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η εγκυμονούσα Ιλάειρα Ζήση ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησαν για το μωρό που περιμένουν αλλά ανέφεραν πως θα είναι η βάφτισή του.

Αρχικά η Ιλάειρα ανέφερε: «Είμαι 7 μηνών, σε δύο μήνες έρχεται στον κόσμο η μπεμπούλα. Ας είναι ό,τι ζώδιο θέλει. Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και πλέον οι γυναίκες το λένε. Είχα πολλούς εμετούς. Αν δεν είχα δίπλα μου τη μανούλα μου με τον άντρα μου να δουλεύει…».

Μαυρικίου & Ζήση: Το Viral βίντεο με το πρόσωπο του μωρού τους μέσα από τον υπέρηχο!

mavrikiou-zisi.jpg

Και πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ιλάειρα αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Νομίζω ότι θα είναι μια εμπειρία που θα μας αλλάξει. Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ένας Κύπριος πολιτικός, οικογενειακοί φίλοι χρόνια».

«Δεν διαλέξαμε ανθρώπους της σόουμπιζ γιατί σε αυτόν τον χώρο έχω μάθει ότι σήμερα μπορεί να είμαστε μια ωραία παρέα και αύριο το πρωί να αλλάξει κάτι. Φοβόμουν λίγο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει τύχει να είμαι πολύ κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να λέει άλλα» κατέληξε ο Μαυρίκιος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved