Σπάνιο στιγμιότυπο -  Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ στην Ανάσταση και μετά για μαγειρίτσα
Back To the Future

Σπάνιο στιγμιότυπο - Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ στην Ανάσταση και μετά για μαγειρίτσα

Άλλο ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την αείμνηστη Ελληνίδα σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ανέβηκε πριν από λίγο στα social media.

Συγκεκριμένα, στο official account της Αλίκης στο Ινσταγκραμ, είδαμε μια φωτογραφία από την Ανάσταση που είχε κάνει στη Θεσσαλονίκη με τον Παπαμιχαήλ και μετά πήγαν για την καθιερωμένη μαγειρίτσα.

Το σπάνιο βίντεο από το τελευταίο Πάσχα της Αλίκης & το τσούγκρισμα της Καρέζη με τον Ηλιόπουλο

aliki-vougiouklaki12.jpg

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ το βράδυ της Ανάστασης στην Θεσσαλονίκη όπου θα περάσουν τις Άγιες Μέρες καθώς ανήμερα του Πάσχα εμφανίζονται στο θέατρο «Χατζώκου» ανεβάζοντας το έργο των Βένσι και Βαλμύ «Ναταλί» με το οποίο έκαναν πρεμιέρα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1970 στο θέατρο «Διονύσια».

Μετά το μυστήριο της Ανάστασης απολαμβάνουν την παραδοσιακή μαγειρίτσα στην ιστορική ταβέρνα της συμπρωτεύουσας «Κρικέλας» του κουμπάρου τους Γιώργου Κρητικού, στα τραπέζια της οποίας θα περάσουν πολλές από τις μεγαλύτερες μορφές της εποχής ανάμεσα στους οποίους οι Τζένη Καρέζη, Μελίνα Μερκούρη, Ζωή Λάσκαρη, Κατίνα Παξινού καθώς και προσωπικότητας του παγκόσμιου στερεώματος όπως η ντίβα του Χόλιγουντ Ρίτα Χέιγουορθ και ο Γιούρι Γκαγκάριν. Ακόμη και ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης έστελνε με το αεροπλάνο του άνθρωπο από τον Σκορπιό για να παραλάβει τις αγαπημένες του σπεσιαλιτέ. Η Αλίκη είχε πάντα ρεζερβέ το «μικρό σαλονάκι» όπου ακολουθούσαν μυθικά και αξέχαστα γλέντια», εξηγείται στην λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο παρακάτω:

alikivougiouklakiofficial_1714988112_3361886412439019645_9771641078.jpg

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Παπαμιχαήλ κατακεραύνωσε την Αλίκη-«Έπεσα κάτω & έκλαιγα, ήθελα να ρίξω το αμάξι στη θάλασσα»

Παπαμιχαήλ-Δανδουλάκη: Ο έρωτας που γεννήθηκε στον Παπαφλέσσα! «Δεν ξεπέρασε ότι η Αλίκη ήταν πρώτη»

Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ: «Είχαν χωρίσει και δεν το ήξερε κανείς»-Τότε απομακρύνθηκαν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved